Bedrijven 2018

Wat is de carrierèdag?
De carrièredag is bedoeld voor studenten van de bachelor opleidingen Bio-medische wetenschappen, Biologie, Psychobiologie en de master opleidingen Biological Sciences, Biomedical Sciences en Life Sciences. De carrièredag wordt georganiseerd vanuit de studievereniging Congo in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA). Deze dag vindt plaats op het Sciencepark in Amsterdam. Het Science Park ligt in het oostelijk deel van Amsterdam. Het is een knooppunt van vooraanstaand onderwijs, hoogwaardig onderzoek en kennisintensieve bedrijven, dat biedt kansen om van elkaars aanwezigheid en kennis gebruik te maken.

De doelgroep
De studenten van de levenswetenschappen studies aan de UvA zijn de voornaamste doelgroep. De dag is voornamelijk interessant voor masterstudenten. Zij zijn op zoek naar een baan in de nabije toekomst. Bachelor studenten willen graag weten wat voor richtingen zij op kunnen gaan met hun carrière zodat zij de juiste master hiervoor kiezen. De afgelopen jaren hebben wij ruim 250 bachelor en masterstudenten mogen ontvangen. Kortom, dit is voor uw bedrijf een goede gelegenheid om jong en fris talent te ontmoeten.

Wat zijn uw mogelijkheden op deze carrièredag?
Op deze carrièredag is er een markt waar uw bedrijf in gesprek kan gaan met de studenten en u de studenten kunt informeren over de activiteiten van uw bedrijf. Er is ook de mogelijkheid voor bedrijven om workshops of trainingen te geven aan studenten. Dit kunnen bijvoorbeeld trainingen zijn die bijdragen aan een verbeterde positie op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld sollicitatietrainingen. Eerdere jaren hebben we al bedrijven en instituten zoals ACE Venture Lab, het AMOLF instituut, Blue Linked, Check Mark, het Donders Instituut, Eerste de Klas, EnzaZaden, Go4Master, het Green Student Lab, het ILO, KplusV, de MPA master, Neurensics, RijkZwaan, Sanquin, Seedvalley, Studelta, Students for Students, TAQT, de Tesla master, Training op Maat en het VHTO mogen verwelkomen op deze dag.

Deze carrierèdag is gericht op het goed matchen van studenten en bedrijven. Daarom is er voor uw bedrijf veel ruimte om uw aanwezigheid vorm te geven naar uw eigen wensen. U kunt meedoen aan ons vaste programma (de markt of workshop) maar als u iets anders in gedachten had, schroom dan niet om ons te contacteren. Zo krijgt uw bedrijf de volledige mogelijkheid om u kenbaar te maken aan de studenten in een representatieve sfeer.

Locatie
Sciencepark 904
1098 XH Amsterdam
T: +31 (0)20 525 7863