Bedrijven

Op deze pagina staan de bedrijven die aanwezig zullen zijn op Carrieredag Congo 2022.


Capgemini

Geld overmaken, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je hetweet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant, concrete resultaten geven én die hun concurrentiepositie verbetert. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten. Met ruim 290.000 medewerkers wereldwijd opereren wij in bijna 50 landen en helpen wij onze klanten op weg met hun digitale transformatie. Onze (internationale) opdrachtgevers komen uit verschillende sectoren. Denk aan de financiële wereld, publieke sector en retail. Maar ook aan electronics & high tech en de transport & distributie industrie. Zo helpen wij onze opdrachtgevers bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van internetbankieren, het inrichten van bedrijfs- en logistieke processen, het verwerken en analyseren van klantdata of op het gebied van security. Stuk voor stuk uiteenlopende en uitdagende projecten dus. Wil jij hier ook aan bijdragen? Kijk dan vooral op www.werkenbijcapgemini.nl


Happy Med Student

HappyMedStudent is een jong en innovatief uitzendbureau die zich specifiek richt op medische studenten. De kernwaarden van HappyMedStudent zijn flexibiliteit en scholing. Wij zijn ons ervan bewust dat we met studenten werken en dat studenten behoefte hebben aan flexibiliteit. Bij ons bepaal je namelijk zelf hoeveel, wanneer en waar je wilt tegen een bovengemiddeld uurloon. Ook vinden wij het belangrijk onze medewerkers op te leiden. Wij doen dit door middel van een scholingsroute waarbij wij jou stap voor stap binnen een paar maanden handelingen leren wat je tijdens je studie pas in het derde of vierde leerjaar leert. De trainingen geven wij samen met een erkend leerbedrijf. Wij hebben voor jou de allerleukste bijbaan in de zorg. Afhankelijk van je ervaring en studiejaar kijken we samen naar wat bij jou past.


IQVIA

IQVIA is a large international company that combines data, knowledge, technology and experience to positively influence healthcare around the world. Our mission at IQVIA is to advance healthcare together on many different levels. On the one hand, we do this by managing clinical trials and guiding market access approvals for new drugs. On the other hand, we provide information and advice on drug commercialization by sharing market insights and investigating therapeutic areas through hospitals, pharmacies and healthcare professionals. Our Dutch office is located in Amsterdam near the Johan Cruiff Arena. We are always looking for young professionals to join our teams and make an impact together on healthcare.


 

OGD – Operator Group Delft

OGD is een ICT-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling. We hebben grote poule studenten die bij ons een bijbaan hebben. We hebben vele projecten bij allerlei verschillende klanten. Denk hierbij aan de Ocean Clean-up, Universiteit van Amsterdam, Erasmus MC, Hans Anders etc. Voor de bijbaan is geen ICT-kennis vereist.


Talentmark

Talentmark verbindt afgestudeerde bachelor’s, master’s en PhD-ers met een life sciences achtergrond aan zeer gewilde banen in de farmaceutische en life sciences industrie. Of je nu (bijna) afgestudeerd bent of al een paar jaar werkervaring hebt, wij zoeken en vinden de unieke baan die bij jou past. Jouw eerste stap begint bij Talentmark! Sinds 1971 heeft Talentmark duizenden cruciale posities ingevuld in de life sciences industrie. Onze visie voor de toekomst: bijdragen aan de voortdurende innovatie en ontwikkeling van belangrijke therapieën en technologieën die de kwaliteit van leven verbeteren en mensen helpen langer te leven.
Schrijf je hier vrijblijvend in: https://www.talentmark.com/jobs/entry-level-jobs-for-the-life-sciences-industry/
Of bekijk onze vacatures: https://www.talentmark.com/jobs/


Young Advisory Group

Who are we?
Bij YAG werkt academisch toptalent met een breed scala aan studieachtergronden. Inmiddels bestaan er vestigingen in Groningen, Eindhoven-Tilburg, Rotterdam-Delft, Amsterdam en Utrecht. YAG heeft meer dan 400 projecten afgerond voor bedrijven in verschillende sectoren en van startups tot multinationals. Wat YAG onderscheid van andere student-consultancies is dat naast projectwerk, de consultants ook hun eigen bedrijf runnen. Iedere maand worden YAG-consultants getraind door trainingspartners op het gebied van diverse hard- en softskills. Om de kwaliteit van het advieswerk te kunnen waarborgen wordt YAG bij het projectwerk ondersteund door gevestigde partners: McKinsey & Company, Boston Consulting Group (BCG), Berenschot en Roland Berger.
Work for us
Ben je geïnteresseerd in consultancy en het runnen van je eigen onderneming naast je studie? Tweemaal per jaar zijn er instroommomenten voor nieuwe consultants bij de vijf vestigingen van YAG. De sollicitaties worden centraal georganiseerd en tussentijds solliciteren is daardoor helaas niet mogelijk.

Via deze pagina blijf je op de hoogte en kun je je aanmelden voor de kennismakingsavonden. Daarnaast wordt hier de sollicitatieprocedure van YAG toegelicht. Als je nog verdere vragen hebt over werken bij YAG, kan je een mail sturen naar Imme ter Horst (imme.terhorst@youngadvisorygroup.nl).

What are we going to do at Congo carrièredag:
Benieuwd of strategy consulting iets voor jou is of ben je al bezig met solliciteren? Tijdens de YAG workshop kun je ervaren hoe het is om als consultant projectwerk uit te voeren en onderhandelingen met klanten te doen. Dankzij de begeleiding van onze trainingspartners hebben YAG consultants ruime ervaring met het onderhandelen met klanten. Deze workshop is jouw kans om in de huid te kruipen van een strategie consultant en het maximale uit een onderhandeling te halen!


Seedvalley

Seed Valley is hét internationale centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie,
gelegen in Noord-Holland. Het is de thuisplaats voor tientallen innovatieve bedrijven die
hoogwaardige rassen en nieuwe technologie ontwikkelen voor de groenten- en
sierbloementeelt.

De naam Seed Valley is niet toevallig gekozen: hier wordt ‘groene software’ ontwikkeld, de genetische programmatuur die bepaalt hoe groente smaakt, welke kleur een bloem heeft en of een plant resistent is tegen ziektes en plagen. Hier werken specialisten voortdurend aan tuinbouwgewassen die hoger opbrengst geven en optimaal groeien onder specifieke klimaatomstandigheden. Check onze website www.seedvalley.nl voor meer informatie over de werkzaamheden in Seed Valley.

Onderzoek naar genetica is erg belangrijk. In Seed Valley gebruiken we de allernieuwste aparatuur om het DNA van de planten systematisch te bestuderen. Zo kunnen we gewenste eigenschappen identificeren. Dit gebeurt op grote schaal, voor een groot aantal planten en op een hoog tempo. Veredelingsbedrijven verzamelen miljoenen datapunten per jaar. Het is van belang om bruikbare conclusies te kunnen trekken uit deze groeiende berg data. Zo kunnen plantenveredelaars vooruitgang boeken in het creëren van nieuwe variëteiten. Moleculaire onderzoekers, bio-informatici en data specialisten zijn van essentieel belang voor deze taak.

Vanuit Seed Valley wordt plantaardig uitgangsmateriaal en bijbehorende technologie
geëxporteerd naar klanten over de hele wereld. Daarmee staan wij aan de bron van gezonde voeding en een bloeiende wereld. Wist jij dat meer dan de helft van alle groente in de wereld een oorsprong heeft in Seed Valley?


Studieadviseur – Marleen Enschede

Als studieadviseur kan ik je op weg helpen als je vragen hebt over je (studie)loopbaan en de keuzes die daarbij horen. Je kan langskomen met heel specifieke vragen, maar ook om te sparren als je nog geen richting of master hebt gekozen en niet goed weet waar je moet beginnen. Mocht je voor de master van jouw keuze (extra) vakken elders moeten volgen, dan kan ik meedenken hoe dit het beste in jouw studieplanning past.

Daarnaast kun je ook bij mij terecht met andere vragen en zorgen over onderwerpen als studietwijfel, werkdruk, studievertraging of wanneer je juist meer uitdaging en verdieping wilt.

Bij persoonlijke omstandigheden die je studie beïnvloeden kan ik met je meedenken over wat jij nodig hebt. Wil je efficiënter en effectiever studeren? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken zodat we op basis van jouw studieaanpak samen kunnen bekijken welke veranderingen jou kunnen helpen.


Studieadviseur – Hugo Eenhoorn

Zit je na lange overpeinzingen dan toch eindelijk bij de studie van je keuze, kan je daarna weer overnieuw beginnen; Welke master ga je na je afgeronde bachelor doen?, of welke carrière kies je na het afronden van je master?

Voor deze vragen kun je prima terecht bij oa de Studenten Services van de UvA; daar zitten specialisten die je op allerlei gebied kunnen ondersteunen.

Maar voor een eerste aanzet tot je keuze, of om een overzicht te krijgen van het hele plaatje is een afspraak met je studieadviseur ook zeker aan te raden. Jouw studieadviseur kan je bv helpen met het vinden van antwoorden op vragen die meer in de richting van je studie liggen. Het meeste werk moet door jezelf worden verricht als je op zoek bent naar de volgende stap in je toekomst, maar jouw studieadviseur kan je ook hierin begeleiden.