Bedrijven 2023

Op deze pagina staan de bedrijven die aanwezig zullen zijn op Carrièredag Congo 2023.


Capgemini

Geld overmaken, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant, concrete resultaten geven én die hun concurrentiepositie verbetert. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten. Met ruim 290.000 medewerkers wereldwijd opereren wij in bijna 50 landen en helpen wij onze klanten op weg met hun digitale transformatie. Onze (internationale) opdrachtgevers komen uit verschillende sectoren. Denk aan de financiële wereld, publieke sector en retail. Maar ook aan electronics & high tech en de transport & distributie industrie. Zo helpen wij onze opdrachtgevers bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van internetbankieren, het inrichten van bedrijfs- en logistieke processen, het verwerken en analyseren van klantdata of op het gebied van security. Stuk voor stuk uiteenlopende en uitdagende projecten dus. Wil jij hier ook aan bijdragen? Kijk dan vooral op www.werkenbijcapgemini.nl


Chipsoft

Samen naar betere zorg! Dát is waar we met ChipSoft voor staan én gaan! Wij willen de zorg verbeteren met slimme en innovatieve ICT, die zoveel mogelijk zorgverleners op een veilige en efficiënte manier ondersteunt en faciliteert om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Dit doen we aan de hand van vijf thema’s, waarbij de patiënt altijd op 1 staat:

  • kwaliteit & (patiënt)veiligheid
  • digitale gegevensuitwisseling & samenwerking
  • registratielastvermindering & gebruiksvriendelijkheid
  • patiëntparticipatie
  • datagedreven zorg


Cognitive neuroscience master

What happens in your brain when you act? How is this fascinating, complex ‘micro universe’ no bigger than half a football inside your head organised? Cognitive Neuroscience studies the cognitive and neural basis of mental processes such as perception, action, language, attention and memory. Which workings of the human brain will you unravel?


High select

Als High Select streven naar waardevolle verbindingen tussen zorg en talent, door middel van het Traineeship.

Het Traineeship is ontwikkeld voor jonge, getalenteerde academici, specifiek voor de sector zorg en welzijn. Onze Trainees worden zorgvuldig geselecteerd, gecoacht en opgeleid, zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan zorgorganisaties. Door de kennis en ervaring die zij opdoen tijdens het Traineeship, kunnen ze zich Ontwikkelen tot Integrale Managers of Beleidsmedewerkers met voldoende visie en bagage. Tegelijkertijd bieden we zorgorganisaties een volwaardige en communicatief vaardige (tijdelijke) werknemer en breed georiënteerd toekomstig management.

High Select medewerkers zijn gepassioneerd en gaan voor de hoogste Kwaliteit. Onze organisatie is open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Dat voel je zodra je bij ons over de drempel stapt. We hebben een hechte band met onze Trainees. Het is niet voor niets dat ze ook na hun Traineeship verbonden willen blijven met High Select als netwerkorganisatie.


Hubrecht Institute

Het Hubrecht Institute is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en bevindt zich op Utrecht Science Park. Het onderzoek bij het Hubrecht Institute is divers en behelst diverse aspecten van ontwikkelings- en stamcelbiologie, zoals signalering in stamcellen en de vroege embryonale ontwikkeling, hartontwikkeling, regeneratie, epigenetica, genoomarchitectuur, celcycluscontrole, DNA-reparatie, dynamiek in genexpressie en kwantitatieve biologie van genexpressie.

 


Magnet.me

Magnet.me is het #1 carrière-netwerk voor studenten, starters en werkgevers in Nederland.

Magnet.me maakt gebruik van AI om elke student in staat te stellen een netwerk van geïnteresseerde werkgevers op te bouwen, en stages en startersvacatures te ontdekken op basis van hun profiel en voorkeuren. Meer dan 300.000 studenten zijn actief op het netwerk om hun carrière een kickstart te geven.

Aan de werkgeverszijde van Magnet.me gebruiken meer dan 5.000 bedrijven – van multinationals zoals Unilever, Heineken en McKinsey tot startups en scale-ups – het netwerk om waardevolle connecties te maken met jong talent en zo hun vacatures in te vullen zonder gedoe.

 


Quintus

Quintus consultants is een consultancy bedrijf dat bedrijven helpt met het analyseren van grote hoeveelheden en complexe data. Onze klanten zijn zeer hoog opgeleid en analytisch sterk. Zij werken graag met eigen data en passen hun eigen modellen toe.
Op basis van onze expertise ondersteunen wij deze analysten om meer uit hun data te halen. Wij zijn op zoek naar mensen met sterke communicatieve en analytische vaardigheden. Wij bieden zeer uitdagend en gevarieerd werk in een internationale omgeving met collegas die je coachen en continue ondersteunen.

 

 


Docent Marlijn van der Poel namens studieadviseur Marleen Enschede

Als studieadviseur kan ik je op weg helpen als je vragen hebt over je (studie)loopbaan en de keuzes die daarbij horen. Je kan langskomen met heel specifieke vragen, maar ook om te sparren als je nog geen richting of master hebt gekozen en niet goed weet waar je moet beginnen. Mocht je voor de master van jouw keuze (extra) vakken elders moeten volgen, dan kan ik meedenken hoe dit het beste in jouw studieplanning past.

Daarnaast kun je ook bij mij terecht met andere vragen en zorgen over onderwerpen als studietwijfel, werkdruk, studievertraging of wanneer je juist meer uitdaging en verdieping wilt.

Bij persoonlijke omstandigheden die je studie beïnvloeden kan ik met je meedenken over wat jij nodig hebt. Wil je efficiënter en effectiever studeren? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken zodat we op basis van jouw studieaanpak samen kunnen bekijken welke veranderingen jou kunnen helpen.


Studieadviseur – Linda de Haan

Zit je na lange overpeinzingen dan toch eindelijk bij de studie van je keuze, kan je daarna weer overnieuw beginnen; Welke master ga je na je afgeronde bachelor doen?, of welke carrière kies je na het afronden van je master?

Voor deze vragen kun je prima terecht bij oa de Studenten Services van de UvA; daar zitten specialisten die je op allerlei gebied kunnen ondersteunen.

Maar voor een eerste aanzet tot je keuze, of om een overzicht te krijgen van het hele plaatje is een afspraak met je studieadviseur ook zeker aan te raden. Jouw studieadviseur kan je bv helpen met het vinden van antwoorden op vragen die meer in de richting van je studie liggen. Het meeste werk moet door jezelf worden verricht als je op zoek bent naar de volgende stap in je toekomst, maar jouw studieadviseur kan je ook hierin begeleiden.