Workshops in 2015

Workshops

studeltaStudelta een talentenorganisatie die is begonnen in 2005, inmiddels bemiddelen en ontwikkelen zij jaarlijks zo’n 500 jonge hbo’ers en academici voor organisaties die willen veranderen. Studelta wil mensen en bedrijven vooruit helpen, waarbij ontwikkeling central staat. Zij leggen de verbinding tussen jonge talenten en organisaties en verschillende generaties. Zij zijn overtuigd van de kracht van jonge, hoogopgeleide talenten en leveren graag een bijdrage aan de ontwikkeling van organisaties. Hun droom is om gezamenlijk écht impact te hebben op de maatschappij.

Workshop: Wat is je waarde?!

“Wat wil je worden als je later groot bent?”. Deze vraag heb je vroeger ongetwijfeld gehad, en vaak had je dan ook een concreet antwoord zoals “ik word piloot” of “ik word directeur van de bank”. Maar heb je ook een antwoord als je nu de vraag krijgt wat je na je studie gaat doen? Weet jij waar je naartoe wil in de toekomst?
Tijdens de workshop Wat is je Waarde ga je samen met een recruiter van Studelta actief aan de slag om inzicht te krijgen in je ambities. Op basis van de oriëntatie- en selectiemethode die Studelta hanteert krijg je inzicht in je drijfveren, maar ook in je persoonlijkheid en talenten. Activerende vragen, opdrachten en persoonlijke reflectie wisselen elkaar af zodat de workshop een dynamische geheel is. Na afloop heb je concrete tools waarmee je vol energie aan de slag kunt met jouw toekomst!
Let op! Naast deze workshop kun je ook jouw CV naar Studelta sturen om kans te maken op een intake gesprek tijdens de markt. Op deze manier krijg je individueel tips om jouw CV en sollicitatietechnieken te verbeteren!

 

 

Logo2 student tot starter tekst

Students for students bemiddelt al 20 jaar in hoogopgeleid personeel, HBO en WO studenten en young professionals tot vijf jaar werkervaring. Het concept is kortgezegd ‘van student tot starter’. Wij helpen HBO en WO studenten aan studie gerelateerd studentenwerk en stageplaatsen. Ook na je studie verwelkomen wij je graag bij Students for Students voor een passende startersfunctie. Students for Students heeft momenteel twee vestigingen, in Amsterdam en in Utrecht.

Students for Students onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door een persoonlijke benadering van zowel kandidaten als klanten. De mensen die bij Students for Students werken hebben zelf ook allemaal gestudeerd en kunnen daarom goed inspelen op de wensen van de doelgroep, studenten en young professionals. Met veel passie, nuchterheid en persoonlijke aandacht komt Students for Students tot een match op maat. Voor meer informatie over Students for Students en om te kijken of wij ook iets voor jou kunnen betekenen, kun je terecht op www.vanstudenttotstarter.nl.

Tijdens de carrière dag verzorgt Students for Students een workshop ‘solliciteren’. Wil jij deelnemen aan deze workshop? Neem dan jouw CV mee voor een CV-check!

 

 

TAQTTAQT is een trainingsbureau voor iedereen die invloed wil uitoefenen. TAQT geeft sinds 2003 inspirerende en effectieve trainingen aan raden, commissies en teams in organisaties en bedrijven. TAQT werkt vanuit de visie dat organisaties beter functioneren als betrokken mensen de kans krijgen om echte invloed uit te oefenen.

 

Workshop: groepsverband
Voor deze workshops zullen experimenten met diverse samenstellingen en situaties worden gesimuleerd met behulp van het Belbins teamrolmodel. Tijdens deze workshop zul je achter je eigen sterkte en zwakkere kanten van je persoonlijkheid komen, ook zul je weten wat voor rol jij het liefste aanneemt in een team. Er wordt gekeken hoe een teamverband kan worden versterkt voor een optimale samenwerking en welke verschillende rollen er nodig zijn voor een succesvolle samenwerking. Deze workshop is er ook op gericht om erachter te komen welke werkomgeving voor jou prettig is, waar jouw kansen en jouw valkuilen liggen. Zo kun je later een werkomgeving kiezen die bij je past!

 

workshops NL