Sprekers 2021 (NL)

Let op: de sprekers zullen in Eetcafé Oerknal hun verhaal vertellen, hierom is het noodzakelijk dat je QR-code gescand kan worden!


Katja Peijnenburg

Dr Katja Peijnenburg is zeebioloog en senior onderzoeker en groepsleider ‘Plankton Diversity & Evolution’ bij Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Daarnaast is zij als Universitair Hoofddocent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij verantwoordelijk is voor de MSc cursus ‘Biological Oceanography’. Ze is een ‘varende wetenschapper’ en zij neemt het publiek graag mee op avontuur d.m.v. blogs, presentaties en bijdragen in de media.

 

 

 

 

 

 


Wanda Remijn

Wanda Remijn (1986) is forensisch adviseur ‘van het eerste uur’, ze begon in 2012 aan de pilot “Niet-Juridische Ondersteuning” bij de rechtbank Amsterdam. Sindsdien was ze werkzaam bij verschillende rechtbanken in Nederland en betrokken bij talrijke kleine en high-profile strafzaken. Momenteel is ze werkzaam bij de rechtbank Den Haag. Ze heeft de bachelor Psychobiologie en de master Forensic Science gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam.