Workshops 2019 (NL)

Stichting Brein in Beeld

Stichting Brein in Beeld (BiB, www.breininbeeld.org) is een stichting die zich inzet om hersenwetenschap te vertalen naar het algemene publiek. Dit doet zij  onder andere door activiteiten te organiseren voor elke burger in de maatschappij, variërend van lesprogramma’s voor basis- en middelbare scholieren, het hoger onderwijs voor ouderen en filmavonden en discussieavonden voor geïnteresseerden. (voor meer informatie zie bedrijven)

Stichting Brein in Beeld zal een workshop geven over het vertalen van (neuro)wetenschap naar de maatschappij.


Young Advisory Group

“De Young Advisory Group (YAG) is een strategisch adviesbureau, volledig gerund door studenten. De consultants van de YAG zijn bevlogen en beschikken over een frisse blik die je van jonge studenten mag verwachten. Sinds 2011 geven wij strategisch advies aan ondernemingen van elk formaat, van MKB tot multinationals. Gesterkt door trainingen van gerenommeerde consultants van Roland Berger en Berenschot, zijn wij in staat organisaties te ondersteunen met data-gedreven inzichten en concrete, strategische oplossingen. YAG consultants beschikken over zeer uiteenlopende achtergronden en dit is ook terug te zien in de multidisciplinaire teams waarin wordt samengewerkt. (voor meer informatie zie bedrijven)

Young Advisory Group zal een workshop geven om je een beeld te geven over hun bedrijf en consultancy.


Rizgar Saltik

Medical innovation and entrepreneurship

Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld. Dit geldt ook op het gebied van medische innovaties. Bedrijven en universiteiten in Nederland ontwikkelen continu nieuwe medische innovaties die patiënten een beter leven kunnen bieden. De weg van conceptidee tot daadwerkelijk product is een uitdagende en lange weg, waar je verschillende expertises bij nodig hebt. Bij de workshop “Medical innovation and entrepreneurship” leer je hoe je een medisch innovatief idee doorontwikkelt tot een eindproduct. De workshop wordt gegeven door oud-Congolees Rizgar Saltik, die bij Catalyze werkt als biotech, medtech en life sciences consultant.