Workshops 2016 (NL)

Tijdens de carrièredag kan je deelnemen aan een workshop, zo ook in 2016. Hieronder volgt de workshop-pagina van 2016.

 

GoepenKo logo (1)

GoepEnKo

Ook nooit gedacht dat je met een laboratorium opleiding zou kunnen gaan werken als vertegenwoordiger bij een laboratorium leverancier? Of wel bedacht, maar de ene na de ander afwijzing verder, omdat je geen ervaring hebt als verkoper? Dan biedt GOEP en KO wellicht de sleutel voor je.

Als jij het salestalent-in-de-dop bent dan kunnen wij je introduceren aan ons netwerk en je helpen bij het vinden van een baan, in combinatie met een praktijk gerichte verkoopopleiding
GOEP en KO Sales Talent Academy is gebaseerd op deze overtuiging, dat jij als persoon het verschil maakt. Onze passie is het om jou te trainen, te coachen en te begeleiden tot een gemotiveerde succesvolle verkoper.  Tijdens dit intensieve traject geven we je inzicht in de juiste attitude,  in hoe je vertrouwen en gunning kunt creeren en hoe je een verkoopgesprek/traject succesvol kunt afsluiten. We leren je alle aspecten van account- en zelf management en de manier waarop de markt/branche is georganiseerd. We vullen jouw rugzak met strategien en oplossingen voor elke situatie.

Wij omgeven ons graag met mensen die geloven in ons concept.

Wij zijn ervan overtuigd dat oprechte interesse vertrouwen creëert. En vertrouwen creëert gunning.
Wil je meer weten over GOEP en KO bezoek ons dan tijdens de workshops op de carrière dag op 18 februari. Of neem alvast een kijkje op www.goepenko.nl

 

Workshop career day

Livio Bod

 Hoe begin je een bedrijf als student?

Droom jij wel eens stiekem over het beginnen van een eigen bedrijf? Zo ja, waarom ben je nog geen bedrijf begonnen? Te moeilijk? Geen tijd? Geen ervaring? Denk je dat een eigen bedrijf alleen is weggelegd voor slimme, commerciële of afgestudeerde mensen met een goed idee en genoeg tijd?

Wat als ik je vertel dat het niet waar is? Iedereen kan namelijk een bedrijf beginnen, ook jij! Zeker jij! Als student heb je alle kennis, mensen en andere middelen in je bereik die je nodig hebt hiervoor. Tijdens deze workshop leg ik je in kleine stapjes uit hoe je als student vanaf een vaag bedrijfsidee bij de concrete uitvoering komt.

 

logo studelta

Studelta

Voor algemene informatie over Studelta kan je op de markt pagina kijken.

Over de workshop:

Als student of starter sta je aan het begin van je carrière. Maar wat vind jij nou echt belangrijk in je werk en loopbaan? Hoe presenteer je jezelf zo dat jij die baan vindt die echt bij je past? Middels deze workshop kom je erachter wat jouw waarden zijn, en hoe je die naar voren kunt brengen!

 

image004

Students for Students

Students for Students bemiddelt al 20 jaar in hoogopgeleid personeel, HBO en WO studenten en young professionals tot vijf jaar werkervaring. Het concept is kortgezegd ‘van student tot starter’. Wij helpen HBO en WO studenten aan studie gerelateerd studentenwerk en stageplaatsen. Ook na je studie verwelkomen wij je graag bij Students for Students voor een passende startersfunctie. Students for Students heeft momenteel twee vestigingen, in Amsterdam en in Utrecht.

Students for Students onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door een persoonlijke benadering van zowel kandidaten als klanten. De mensen die bij Students for Students werken hebben zelf ook allemaal gestudeerd en kunnen daarom goed inspelen op de wensen van de doelgroep, studenten en young professionals. Met veel passie, nuchterheid en persoonlijke aandacht komt Students for Students tot een match op maat. Voor meer informatie over Students for Students en om te kijken of wij ook iets voor jou kunnen betekenen, kun je terecht op www.vanstudenttotstarter.nl.

Tijdens de carrière dag verzorgt Students for Students een workshop ‘solliciteren’. Wil jij deelnemen aan deze workshop? Neem dan jouw CV mee voor een CV-check!

 

 06_VHTO_LogoNL_RGB

VHTO
Over de workshop:
Vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in wetenschap en technologie in Nederland, zowel in de academische wereld als het bedrijfsleven. Franka Buurmeijer van VHTO zal het hebben over de feiten en stand van zaken wat betreft meisjes/vrouwen in STEM (natural sciences, technology, engineering and Mathematics) in Nederland en het buitenland, en de oorzaken van deze ondervertegenwoordiging. Zij zal aangevuld worden door een UvA alumnus die een carrière in wetenschap en technologie vervolgt. Samen zullen zij je “tips and tricks” bieden om valkuilen te vermijden, kansen te pakken en je carrièremogelijkheden te vergroten.