Workshops 2020 (NL)

Brein in Beeld:

De eerste workshop is van Stichting Brein in Beel. Stichting Brein in Beeld (BiB, www.breininbeeld.org) zet zich in om (hersen)wetenschap te vertalen naar de maatschappij en wetenschap een meer centrale rol te geven in maatschappelijke discussies en debatten. Brein in Beeld doet dit door lezingen, symposia en scholing te organiseren voor jong en oud.

Stichting Brein in Beeld zal op de carrièredag een workshop geven over het vertalen van (neuro)wetenschap naar de maatschappij.
Young Talent Factory:
Zet jezelf op de kaart! Hoe presenteer jij jezelf online en offline? Ga aan de slag met je eigen ‘brandstory’ en ontdek wat jou bijzonder maakt en hoe je dat het beste presenteert. Je leert hoe je een goed cv maakt en krijgt tips & tricks voor een goede motivatiebrief of pitch!
Rizgar Saltik: Medical innovation and entrepreneurship:
Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld. Dit geldt ook op het gebied van medische innovaties. Bedrijven en universiteiten in Nederland ontwikkelen continu nieuwe medische innovaties die patiënten een beter leven kunnen bieden. De weg van conceptidee tot daadwerkelijk product is een uitdagende en lange weg, waar je verschillende expertises bij nodig hebt. Bij de workshop “Medical innovation and entrepreneurship” leer je hoe je een medisch innovatief idee doorontwikkelt tot een eindproduct. De workshop wordt gegeven door oud-Congolees Rizgar Saltik, die bij Catalyze werkt als biotech, medtech en life sciences consultant.